#2016-02-19 02:23:07 

Magnum

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Ełk

Wiek: 37

Serwus! Moja żona wymyśliła sobie, że otworzy na naszym osiedlu niewielką lodziarnie i ciastkarnię. Pomysł może się sprawdzić, bo w okolicy nie ma czegoś takiego, ale nie wiem na jaki sprzet powinienem się zdecydować. Polecicie mi odpowiednie sprzęt chłodniczy do takiego lokalu?
#2016-02-19 05:12:20 

Maciejka

Użytkownik

Posty: 66

Skąd: Inowrocław

Wiek: 24

A co konkretnie potrzebuje, jaki posiadasz budżet, jak wielką posiadasz powierzchnię do zagospodarowania… Bez takich szczegółow trudno cokolwiek polecać.
#2016-02-19 07:56:54 

Magnum

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Ełk

Wiek: 37

Lokal jest niewielki, dlatego zależy mi na czymś niewielkim. Głównie potrzebuje szafy chłodnicze (essystemk.pl/index.php?p=m&idg=pr,11,401,422), bo pozostałe elementy zdolałem już zamówic. Jeśli chodzi o budżet to wiadomo – im sprzęt tańszy tym lepszy, ale nie chce kupować żadnego bubla.

#2016-02-19 08:27:18 

Maciejka

Użytkownik

Posty: 66

Skąd: Inowrocław

Wiek: 24

A nie zastanawiałeś się przypadkiem, czy ni lepszym rozwiązaniem będą wyspy chłodnicze (essystemk.pl/index.php?p=m&idg=pr,11,400,417)? Zapoznaj się ze specyfikacjami takich urzadzeń i zorientuj się, czy coś takiego byłoby odpowiednie do Twojego lokalu.

#2016-02-19 10:58:02 

Lasandra

Użytkownik

Posty: 90

Skąd: Racławice

Wiek: 27

Żadne wyspy. Wedlug mnie szafa chłodnicza będzie zdecydowanie lepsza. Łatwiej w niej wyeksponować ciasta i inne sprzedawane w cukierni produkty.
#2016-02-19 12:12:55 

Magnum

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Ełk

Wiek: 37

Też skłaniam się ku szafie, dlatego byłbym wdzieczny za polecenie dobrego producenta tego typu urządzeń. Przejrzalem już wiele ofert, ale zupełnie nie wiem, który model będzie dla mnie najlepszy. Boje się, że wybiorę coś niskiej jakości i popłynę na kosztach związanych z ciągłymi naprawami.
#2016-02-19 13:41:26 

Maciejka

Użytkownik

Posty: 66

Skąd: Inowrocław

Wiek: 24

Pomyśle i wkrótce dam znać.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015